2011-03-02 09:17:42• hírek • (x)

Keretet minden képnek az Europrintnél

A nyomdai szolgáltatások mellett gyors és minőségi képkeretezéssel foglalkoznak. Van Gogh is megmondta: A kép keret nélkül olyan, mint a lélek test nélkül.

Az Europrint kft.-t 1992-ben alapították és azóta is Szatmárnémeti egyik legkitűnőbb nyomdai szolgáltatásokat kínáló cégként tartják számon. Legyen szó könyvek, szórólapok, prospektusok, termékismertetők, mappák, címkék, kicsengetési kártyák, plakátok, albumok, zseb- és falinaptárak, névjegykártyák, fejléces papírok nyomtatásáról kis és nagy példányszámban egyaránt, az Europrintnél a legjobb helyen jár!

A cég felismerve a piac igényeit, 2008-ban kezdett el foglalkozni keretezéssel, összetett, gyors és helyben végzett szolgáltatásával pedig nincs párja Szatmár megyében.

Soken teszik fel magukban a kérdést, miért fontos a keret egy képhez? A keret több funkciós, a legfontosabb feladata az alkotás védelme, hogy nedvesség, por vagy más szennyeződés ne tegyen kárt az alkotásban. Ezek bemutatásakor is nagy fontossággal bír a keret, különösen akkor ha a keretezés harmóniában van az alkotással. Így egy régi festmény is kitűnően illeszkedhet egy modern környezethez, a keret pedig azt is jelképezi, hogy egy értékes alkotást foglal magába.


Számtalan keretből lehet választani
Számtalan keretből lehet választani


Az Europrint igazán széles választékkal várja azokat, akik számra fontosak az alkotások, melyek lakhelyüket díszítik. Legyen szükség fémből vagy műanyagból készített, modern vagy hagyományos, egyszerű vagy díszes keretre, a cég akár tíz perc alatt elkészíti az önnek tetszőt és felhelyezi az alkotásra.

Leggyakrabban festmények, fotók díszítésével és védelmével bízzák meg az Europrintet, de nagy tapasztalattal bírnak grafikák, diplomák, goblenek vagy akár pólók, mezek keretezésében is.


A szép keret az alkotást is szebbé varázsolja
A szép keret az alkotást is szebbé varázsolja


A szép keret az alkotást is szebbé varázsolja




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: